body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חובות כבדים וגדולים בהוצאה לפועל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
30/08/2012 09:59
ד מבת ים 30/08/2012 09:59
אני מדבר בשם אימי תקוה יש לה הוצאה לפועל בחובות של 32 אלף ש"ח המשכורת שהיא מקבלת זה 1500 ש"ח + 1000 ש\"ח השלמת הכנסה השכירות של יחידת הדיור שהיא גרה בה הוא 2400 ש"ח המשפחה עוזרת לה במה שהיא יכולה אבל ההוצאה לפועל פשוט לא מרפה ממנה היא שולחת מכתבים למעסיקה שלה שאת המשכורת שלה יש להעביר להוצאה לפועל ואנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות?!!

אנחנו כבר מרימים ידיים זה כבד עלי אני מפרנס את משפחתי וגם את אימי ואחי ואין לי את היכולת אבקש את עזרתכם האם ניתן להפטר מההוצאה לפועל של אימי כי גם נכסים אין לה. תודה רבה.