body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - 3 שאלות על הליך פשיטת רגל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
18/01/2014 18:10
אמא 18/01/2014 18:10
שלום רב
אני בבית ולא עובדת עקב בעיות גב קשות מוכרת כרגע בביטוח לאומי 20 אחוזי נכות צריכה לעבור בקרוב בדיקות נוספות. בעלי עצמאי שעובד כפרילנסר לכן המשכורת שלו מאוד משתנה. יש לנו שני ילדים בגיל הרך. לכל אחד מאיתנו יש תיק איחוד שאותו אנחנו משלמים בהוצל"פ. אין לנו שום רכוש.

שאלה 1. בזמנו אני זאת שהגשתי את הבקשות לתיקי איחוד ובמשפט שהתנהל נגדנו הגשתי כתב הגנה עם מעל ל 20 סעיפים מפורטים וכל מה שהיה צריך מבחינת הוכחות ובמשפט עצמו ייצגתי אותנו בכבוד (השופט קבע לטובתינו) אז ככה שאני לא בור ועם הארץ
. האם מותר לי מבחינה חוקית להגיש לבד בלי עו"ד את הטפסים של הבקשה לפשיטת רגל? האם אני יכולה לעשות את כל התהליך של הפשיטת רגל לבד מההתחלה ועד סופו?

שאלה 2. האם עצמאי שהעסק שלו קיים רק כי החברות שאיתן הוא עובד לא מוכנים לתת לפרילנסרים תלושי משכורת יכול לפשוט את הרגל? אני יכולה להביא מהחברות מכתבים שמוכיחים שהם לא מעסיקים אנשים כמוהו עם תלושי משכורת אלא רק עם חשבוניות.

שאלה 3. כמה עולה כל תהליך פשיטת הרגל לא כולל הוצאות מימון עורך דין?

תודה רבה