body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - מכתב אזהרה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
19/02/2014 17:10
יבגני 19/02/2014 17:10
שלום. ניגשתי ללשכת הוצאה לפועל וגיליתי שמתנהל נגדי תיק. פניתי לעורך דין עם בקשה שירשום מכתב התנגדות אך נמסר לי שאני צריך להביא מכתב הזהרה שקיבלתי. הבעיה שהמכתב נשלך לכתובת הלא נכונה, לכן לא ראיתי אותו ולא חתמתי על קבלתו. העורך דין שלי אמר לפנות להוצעה לפועל ולבקש עותק של מכתב , אך שם אמרו לי שאין להם עותק ואני צריך לפנות לעורך דין שמייצג את התובע. שם במשרד אמרו לי שלא מוצאים את המכתב ובזמן שיחה היבנתי שהם פשוט לא רוצים להבי לי אותו. השאלה היא העים עדיין אני יכול לשלוח התנגדות ובמשפת להציג טופס ממשרד הפנים שאכן לא גר בכתובת הקודמת כבר מספר שנים
תודה מראש