body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - סכום התשלום החודשי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/06/2014 08:27
אהוד 01/06/2014 08:27
שלום רב, רציתי לדעת מה אפשר לעשות כנגד קביעת סכום גבוה לתשלום חודשי, לא בגלל שיש לי יכולת על פי הנאמן עלי למצוא עבודה מכניסה יותר, ואם לא אמצא עבודה מכניסה יותר מה עלי לעשות במצב כזה?? הוא מצפה שאני אתפטר מעבודה שלי עד שמצאתי ולמצוא עבודה אחרת? אני בלי השכלה בלי לימודים עבודת כפיים 5000 5500 ש'ל ברוטו 9 שעות כל יום סבלות במחסן. לא מבין את הטמטום הזה הם לא מחוברים למציאות להתפטר ואז נשב שנה בבית עד שנמצא משהו? זה לא יקרה כי זה מה שמשלמים וגם עושים טובה שמשלמים תסכום הזה...