body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - תביעה של חברת אינטרנט
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/06/2014 23:55
יובל 07/06/2014 23:55
שלום רב, לפני כשנתיים השכרתי דירה ועשיתי עם שותפה שלי מנוי אינטרנט, המנוי היה על שמי וכרטיס האשראי שלה.בתום שנת השכירות התקשרנו יחד וביטלנו את החשבון לפני שבועיים קיבלתי הודעה לביתי על חוב גדול שהועבר לטיפול עורך דין. דיברתי עם החברה והסברתי שביטלתי את השירות, מעבר לזה הדיירים המתגוררים בדירה כעת רוכשים אינטרנט מידי חודש מאותה חברה בדיוק. מרגיש לי שהם עושים שיטת מצליח, אבל אני בחורה צעירה ולא ממש יודעת איך להתמודד עם המצב. אשמח לקבל עצה יובל