body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - הכרזת פשיטת רגל - שאלה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/08/2014 09:10
לינוי 04/08/2014 09:10
שלום עורך דין קומבליס הנכבד,

לפני כשנתיים בעלי ואני היינו בהליכי גירושין, באותה תקופה היו לנו חובות רבים, אני החלטתי לשלם את מלוא הכספים בהסדר להוצאה לפועל והוא בחר להכריז על פשיטת רגל. כיום חזרנו להיות ביחד, לטענתו הוא צריך לקבל הפטר בעוד כחצי שנה והוא אומר לי שגם אני צריכה להכריז על פשיטת רגל כדי שהחובות לא יהיו עלי. אני בעוד כמה שנים רוצה לקבל משכנתא וחוששת שאם לא אשלם / אכריז על פשיטת רגל לא אקבל משכנתא, למרות שלא ברור לי מה עדיף לי, האם אני צריכה להכריז פשיטת רגל או שאצטרך לשלם גם את החובות שלו בהסדר עם הוצאה לפועל בלי ברירה?