body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - שלום עורך דין יואב
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
25/11/2014 10:15
לידור 25/11/2014 10:15
ראיתי פה שאלה על חקירה ואמרת הוא שואל על תגמולים ונכסים אני אין לי כלום ההלוואות ששילמתי לבנקים רוקנו אותי שילמתי רק ריביות נשארתי בלי אגורה בגלל המחלות האלו עד שנפלתי להליך פשיטת רגל. אני מתוסבך עם עצמי ורק מקלל תבנקים לקחתי הלוואה לסגור הלוואה בלי סוף כי לא רציתי להסתבך עם תביעות בסוף הגעת לפשטר פיצוים שילמתי הלוואות דמי אבטלה הלווואות שילמתי ריביות יותר נכון בלי סוף הלוואה של 97500 למשך 10 שנים אחרי שזה היה 118 אלף ואני הרווחתי 4500 לא יכולתי יותר פרסו לי 10 שנים 97500 הריבית הייתה 85 אלף שנה שלמה החזרתי 1500 וזה היה עדיין על 94500 שקל אני אקח כדור הרגעה לפני שאני נכנס לחקירה הזאת?