body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - התראה על חוב לחברת יס
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
30/12/2014 09:07
מוטי 30/12/2014 09:07
שלום עורך דין קומבליס

אני קיבלתי "התראה טרם נקיטת הליכים משפטיים" בגין חוב שלי לחברת "יס" שרותיי לוויין שטענתו שביטלתי הוראת רבע מכרטיס האשראי שלי עבורם.

אני חייב לציין שהתחברתי לחברת "הוט" 3 חודשים לפני ומאותו רגע לא הפסקתי להתקשר אל חברת "יס שפשוט החזיקו אותי שעות ללא מענה ולאחר שראיתי שאל אף שאני מקבל את שירותי הטלויזיה שלי מחברת "הוט עדיין ממשיכים מחברת "יס לגבות ממני כסך מידי חודש ללא כל תמורה.

לאחר 3 חודשים ניגשתי יחד עם כל הציוד למרכז של חברת "יס" וביצעתי ניתוק ובמקביל ביטלתי את הוראת הקבע. אני מבקש לדעת האם הם יכולים לדרוש תשלום עבור שירותי טלויזיה שלא סופקו לי (הציוד שלהם היה מנותק ע"י חברת הוט).

בנוסף נאמר לי מפורשות שחברת הוט שלחה להם הודעת ניתוק משרות על פי חוק אולם הם התעלמו מזה ומניסיונותיי הטלפוניים.. אשמח לדעת איך אוכל להתגונן? זה חוב לא מוצדק.

בכבוד רב מוטי