body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חברת דלתות פושטת רגל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/02/2015 20:42
אורנה 01/02/2015 20:42
אני מעוניינת להתייעץ בנושא ביטול עסקה בחברה לייצור דלתות עקב שמועות מבוססות על פשיטת רגל.

העסקה בוטלה 5 ימים לאחר ביצועה (לפני 3 חודשים - וכנראה טרם העברה לפס ייצור - ללא קבלת מידות כלשהן), וכיום חזרה אליי חברת האשראי כמעט בדרישה שאחדש את העסקה, שכן מונה נאמן לחברה ע"י ביהמ"ש. האם אעמוד בפני תביעה באם לא אחדש עסקה זו? (לא ידוע לי באיזה שלב מונה נאמן לחברה, וכן החנות בה בוצעה העסקה סגורה ונעולה מרגע ביצוע העסקה עד עצם היום הזה).
אודה על עזרתכם...