body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - צ'קים דחויים - מה לעשות?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/02/2015 10:14
ליהי 02/02/2015 10:14
שלום, יש לי שאלה...
אבא שלי נפטר ב-7/12/14. הוא היה גר בשכירות.
הוא נתן צ'קים דחויים לבעלי הדירה (לא יודעת בדיוק כמה צ'קים יש ברשותם וידוע לי גם על צ'ק ביטחון).

במהלך השבעה יידענו את בעלי הדירה שאבא נפטר והודענו שנפנה את הדירה עד סוף ינואר (וכך היה).

התקשרתי ליידע את בעלי הדירה שהדירה פנויה וביקשתי מהם לדעת מתי ניתן להיפגש כדי שאאסוף את הצ'קים שברשותם.

בעלת הדירה אמרה שהיא לא מתכוונת להחזיר כ"כ מהר את הצ'קים כיוון שהיא לא מתכוונת לספוג את החודש - חודשיים עד שהדירה תאוכלס מחדש.

רציתי לדעת האם מבחינה חוקית היא יכולה לעשות זאת? האם במידה והצ'קים לא יפרעו (כיוון שהבנק יודע שאבא נפטר ויש מינוס בחשבון) הם יכולים לפנות אליי ואל אחיי לשלם את החודשים הנ"ל? האם פטירה נחשבת לשבירת חוזה שכירות?

חשוב לציין שאין לאבי עיזבון ושאנחנו (ילדיו) לא חלק מהחוזה שכירות.

בנוסף - הבנתי שעל צ'ק ביטחון לא רושמים תאריך. האם הם יכולים לפדות אותו (אם ירשמו תאריך על הצ'ק לפני הפטירה)?