body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - נכסים ומיסים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/02/2015 14:06
אילן 11/02/2015 14:06
שלום רב, יש לי אמא מבוגרת מאוד שמתפרנסת מהשכרת כמה חנויות. אבי ז"ל היה עצמאי, ידע שאין לו פנסיה בכלל ולכן רכש כמה חנויות קטנות לתקופת הפנסיה. כמובן שאמי פתחה תיק במס הכנסה ובמע"מ, מנפיקה חשבוניות מס לשוכרים ומדווחת לרשויות המס. אני שכיר, אין לי עניין להתעסק עם מס הכנסה ומע"מ, ולכן מתכוון למכור את הנכסים בבוא העת. השאלה מה יקרה כאשר אמי בגיל 120 תלך לעולמה. גם לממש נכסים מושכרים יכול לקחת שנה או יותר. איך ההתנהלות מול שלטונות המס עד למימוש הנכסים?

מקווה שאוכל לקבל תשובה של עורך דין ומקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי...