body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב כספי - מה לעשות?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/02/2015 09:25
יאנה 17/02/2015 09:25
שלום עורך דין יואב

אני מתגוררת בקלגרי שבקנדה. יש לנו כאן קהילה ישראלית רוסית. אחת הנשים טענה שהיא בצרות כלכליות חובות לבעלה הייתה תאונת עבודה, סילקו אותה מהבית 1001 צרות התרגשו עליה. אז עזרתי לה ולמשפחתה ב-3 תשלומים במזומן שסכומם הוא 8500$. היא הייתה אמורה להשיב את הכסף ב22 לאוקטובר לאחר שטענה כי בעלה זכה בתביעה של תאונת העבודה אך במקום זאת ברחה לארץ.

לא עונה לטלפונים ניתקה קשר בפייסבוק ובמייל. כתבתי לה ולקרוביה ולחבריה היא ובעלה לא עונים, הבת שלהם מכחישה שהיא מכירה אותי וקרוביה וחבריה או צוחקים עליי בטלפון או טוענים שלהם היא עוללה משהו דומה לפני שטסה לקנדה. יש עוד נפגעים שהלוו לה כספים אבל משום מה אף אחד לא רוצה לבוא איתי למשטרה המקומית או למשטרה בישראל כשהייתי בביקור.

אני יודעת את הכתובת הטלפון שם והכל. אני בקנדה אבל פעם ב מגיעה לביקור בישראל כי המשפחה שלי גרה כאן. איך אני יכולה להמשיך? יש לי את התכתובות איתה בסלולרי ובמייל ובפייסבוק עם הסכומים וכן תאריכי משיכה מהבנק והעברה בנקאית. אני לא יודעת אם אפשר לסמוך על מישהו שיעיד אבל מקווה שכן כי היא ביקשה מהרבה אנשים וחלקם אף נתנו לה כסף. למי אני פונה? אני לא רוצה להגיע ולהתאמת איתה פנים מול פנים כי היא בטח תכה אותי ותכחיש. זאת הבחורה איך ממשיכים ועם מי?