body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - הונאת אשראי - מה עושים?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/02/2015 09:41
לירום 22/02/2015 09:41
בוקר טוב עורך דין נכבד,

אתמול בערב עברתי עם אבא שלי על פירוט האשראי שלו באינטרנט. גילינו עסקאות שהוא לא זוכר שהוא הסכים להן. כל העסקאות הן עם אותו בית עסק ונעשו כביכול בטלפון.

דיברתי היום עם חברת האשראי והוחלט שמבטלים את הכרטיס וישלח כרטיס חדש לבנק. שתי עסקאות הם אמרו שהם יכולים להגיש בירור ואולי לבטל הכל ולהחזיר את הכסף תוך 7 ימי עסקים (סה"כ 17200 ש"ח), ועסקה אחת שנעשתה לפני יותר מ90 יום על סך 1500 הם אמרו שנצטרך כנראה לפנות אליהם בפקס או למשטרה.

כרטיס האשראי נמצא אצלו, הוא לא עושה עסקאות באינטרנט או בטלפון בדרך כלל ולדעתי בית העסק השיג את מספר הכרטיס במרמה. לא קיבלנו שום דבר בתמורה לעסקה ושום חשבונית.

בגלל הפער בזמנים ובסכומים בין העסקאות אני כמעט בטוח שזאת הונאת אשראי ולא טעות.

בנתיים לא דיברנו עם בית העסק