body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - התמודדות מול חובות...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/03/2015 13:21
ורד 08/03/2015 13:21
בשנת 2009 אבי הבית נטש אותנו ועזב אותנו חסרי כל, הגעתי יחד עם 2 ילדיי לפת לחם, ביקשתי לרשום במינימרקט הקרוב לבית והתחננתי בפניו תן לי לקחת אוכל לילדים, הוא הסכים בהתנייה שאשאיר לו שיק ביטחון, אמרתי לו שאין לי שיקים ריקים, ויש לי שיק אחד על סך 2700 ש"ח והוא פתוח וביקשתי ממנו לא לפעול עם השיק, שזה ישמש אותו לביטחון בלבד, הוא נתן את המילה שלו, אחרי כמה זמן באתי אליו לשלם לו והוא טען שהשיק לא אצלו והוא יצור איתי קשר, אני ישלם ואז הוא יחזיר לי את השיק, כמובן לא שילמתי לו, וככה עברו חודשים וימים וגם שנים, ביום חמישי האחרון התקבל אצלי מכתב מחברת גבייה בחיפה, הדורשת ממני 4700 ש"ח לתשלום מיידי, וכשביקשתי לדעת מי התובע לא הסכימו להגיד לי, ביקשתי לראות את השיק וכמובן זה אותו שיק שנתתי לביטחון לבעל המכולת, נסעתי לבעל המכולת וביקשתי ממנו הסבר, שם אמרו לי שהעסק נמכר, והקונה קנה ממנו את ספר החובות ושילם לו בגינם, והשם שלי מופיע שם, ונאמר לי שהמוכר עשה עברה כי גם קיבל את הכסף מהקונה, וגם השאיר אצלו את השיק שלי במקום להעביר אותו לקונה, פניתי למוכר, וזה מוסר לי שעליי לשלם את החוב למכולת וגם לשלם לו את סכום השיק, אמרתי לו על מה עליי לשלם לך את השיק, הוא עונה לי לא יודע, בגלל אנשים כמוך אני נפלתי לפשיטת רגל, אני פעם עזרתי לכם המסכנים ועכשיו אתם תעזרו לי...

מבקשת לעדכן כי אני אם חד הורית ל-2 והגרוש שלי כמובן מזה שנים לא משלם לנו מזונות ואני שורדת מ-1200 ש"ח בחודש עם 2 ילדים מתבגרים לאחר התשלומים הקבועים בבית (שכ"ד מחייה וחשבונות).
נא עזרה דחופה בעצה מה עלי לעשות?