body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - בעיה עם חברה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/05/2015 08:40
אנטולי 06/05/2015 08:40
אספר בקצרה אני ובחור ישראלי שהיגר לקנדה , בתחילת 2014 התחלנו להיות שותפים בתחום אפליקציות למובייל החברה הייתה בקנדה בגלל עניין של מס עדיף ואני הייתי מועסק כפרילנסר בחברה , בפועל ניהלתי את החברה והשותף היה כמעין יועץ טכנולוגי שמאוד עזר , עשינו חיל והכול היה טוב , רק כמה שגדלנו ראיתי שהשותף מנצל את יושרי ואת שאני לארג' בכסף לטובתו, חוץ מזה התועלות שקיוויתי שהיו לא באמת היו.

לפני כחודשיים אחרי התלבטות גדולה במיוחד מה יהיה עם החברה ואיתו החלטתי להודיע לו שלצערי לו אוכל להמשיך כי להתמודד עם חברה כזו לבד גדול עליי והוא בטח לא הקל עליי את העניין. רציתי לפרק את החברה (אין חובות או משהו כזה).

הבחור נתן אופציה אחרת והגענו להסכמים בעל פה לאחר החודשיים הבחור הפר את ההסכם בעל בשיחה כמו כן בין השורות אמר דברים שהבנתי שאין עתיד , לסיכומו של דבר הבחור כל הסופ״ש עמל איך הוא מעיף אותי מהחברה ושינה את כל הסיסמאות להכול וחשבון הבנק בכל מקרה בטענה שפתחתי חברה מתחרה ואני הפרתי חוזה , באופן כללי עסקנו בתחום האינטרנט שכל דבר יכול כאילו מתחרה למרות שלא באמת , ואני באופן הזוי עדיין עוזר ללקוחות שלנו שהוא הזניח כדי שלא יעלמו , האם הוא פשוט יכול לקחת את החוק לידיים ופשוט להחליף ״מפתח״ מה נקרא?

עכשיו הוא רוצה שאני יחתום על מסמך שאני מוותר על זכיותיו ואז אקבל חלק מהלוואת בעלים שהיא בכלל משחק שלי מלפני השיתוף פעולה שנמכר , בערך הרצחת וגם ירשת , הבחור מותר לציין לא בן אדם רע וגאון בתחום הטכנולוגי אם יחסי אנוש בעייתים פשוט מאוד בעייתי בכסף ובאופן כללי שנפגשנו לא האמין שבאמת נצליח והייתי כל הזמן לדחוף קדימה ומהלכים הגיעו בעקבות מייל חריף ששלחתי לו ששטחתי מה אני חושב עליו שהיה כמובן אמת על התנהלות בעייתית שפשוט הבלגתי.