body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - בעיות ועניינים שאני לא מבינה...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/05/2015 21:34
יעל 07/05/2015 21:34
שאלה שמטריפה לי את המוח שנים, ואין מי שיענה לי תשובה מקצועית ועניינית, אני מקבלת מזונות מביטוח לאומי סך של 3270 ש"ח, {הגרוש שלי צבר חוב של 235.000 ש"ח {גן עדן לגרושים}.

יחד אם זאת לפני כשבע שנים אושר לו קצבת נכות, ברגע ששמעתי זאת פניתי לב. לאומי בכדאי לדרוש את תוספת התלויים שלו שבעצם על פי חוק של שני ילדיי,סך של כ-2000 ש"ח בחודש, נאמר לי היות ואני מקבלת מזונות דרכם אין אפשרות לקבל גם את "התלויים" {חלם בפני עצמו}. שאלתי לאן הולך הכסף של "התלויים" נאמר לי שנישאר בבטוח לאומי, {הרי לגרוש לו מגיע גם כן את הכסף הזה} אז למה לעזאזל שאני גובה הפרשים מהוצל"פ? אני מקבלת את כל הקצבה שלו 4500 ש"ח, וברגע שאני לא מספיקה לאסוף מספיק כסף לגבייה מהוצל"פ אז הוא מקבל 2400 ש"ח קצבת נכות וקצבת "התלויים" מתקזזת לו מהחוב {235.000 ש"ח}.

איך יתכן שהוא נהנה מהקיזוז שלמעשה ה"התלויים" לא מגעים לו? למה לעזעזל לא יכולה לתבוע באופן קבוע "תלויים" דרך הוצאה לפועל שחלילה וחס לא יהיה כפל קצבה?