body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - התרגשתי לקרוא את מה שכתבת לגבי חובות הטייקונים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/06/2015 18:56
נפגע אקסטרא פלסטיק 02/06/2015 18:56
אתה צודק שאין צדק !
בעל השליטה יכל להגיע להסדר עם מחזיקי האגח, אבל הוא רצה לדפוק אותנו מחזיקי האגח, אז במסגרת מה שמקנה לו החוק הוא הגיש בקשה להקפאת הליכים, והנאמן בהקפאת החברה מכר את נכסי החברה וכל תמורת המכר של הנכסים הלכה רק לנושים המובטחים ולנושים בדין קדימה, ואותנו מחזיקי האגח הנאמן שם אותנו ביחד עם הנושים הרגילים. גועל הנפש ! בא לי למות ! זה גרם לי לייאוש מאוד גדול. מה נעשה ? האם כציבור אנחנו יכולים להקים קול מחאה ולהצליח ?