body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - מזונות בפשיטת רגל אני סופר לחוץ בבקשה את עזרתכם
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/07/2015 03:01
חנן 13/07/2015 03:01
שלום רב. קיבלתי צו כינוס שמתחיל לשלם החל מחודש הבא צו הכינוס הוא החל מה 8/6 2015 לאחר שהתייעצתיעם חברים עורכי דין של חברים וכו נאמר לי כי לא לשלם את המזונות שהייתי אמור להעביר החודש ויש לציין כי מכיוון שקיבלתי משכורת נמוכה ובשל שינוי נסיבות כגון מעבר דירה מקום עבודה שינוי מצב כלכלי החודש לא העברתי לה מזונות ואמרו לי כי היא אמורה להגיש בקשה לקצובת מזונות ולי אין כלל ממה לדאוג כי אני מוגן ואף אחד לא יכול לפעול נגדי למען האמת אני כן מודאג מלהסתבך יותר יש לי עורך דין מהסיוע המשפטי שמטפל לי בתיק הזה אך לא כזה מרוצה מצורת העבודה שלו ולכן הוא אמר לי לשלם מבלי כלל לבדוק את מצבי הקשה ואמרו לי כי בטוח שזה מה שיאמר עד לקבלת ההחלטה מבית המשפט אני שואל אתכם מה עלי לעשות? האם זה בסדר שכרגע לא משלם את המזונות כי באמת אין לי ולהסתמך על קצובתת המזונותת אם היא תגיש בבקשה את עזרתכם המהירה