body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - שאלות לגבי הליכי הוצאה לפועל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
18/07/2015 19:30
יניב 18/07/2015 19:30
השאלה היא כזאת:

ניפתחו נגדי הליכי הוצאה לפועל בגין חובות, הגשתי הקשה לחקירת יכולת ופריסת החוב לתשלום חודשי קבוע. קיבלתי תשובה מכבוד הרשמת בית המשפט שאומרת שאני צריך להמציא לה חשבונות בגין תשלומי ארנונה מים וחשמל, היות ואני שוכר דירה המיסים כלולים בתשלום החודשי עבור השכירות ואין באפשרותי להמציא דבר כזה.

שאלתי היא כזאת: איך אני מגיב לכבוד השופטת על מנת שתמשיך לדון בבקשה שהיגשת? היות ואין לי את החשבונות הנ'ל איך אני מתקדם מכאן על מנת שהיא תיקבע לי צו תשלומים?

תודה