body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - בעיה בהוצאה לפועל - מה דעתכם?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
25/07/2015 22:33
ג'ני 25/07/2015 22:33
לא שיניתי את הכתובת במשרד הפנים. התגוררתי בכתובת מסויימת עם אמא שלי ועברנו דירה. אימא עידכנה את הכתובת שלה במשרד הפנים ואני לא.

חזרתי לפני שבוע מחול וגיליתי בכתובת החדשה מכתב שנשלח לי מלשכת הוצאה לפועל כאשר כבר הופעלו נגדי תהליכים ופתחו לי תיק מבלי שנמסר לי כלום לפני כן. כאשר ראיתי את המכתב מהוצאה לפועל ישר התקשרתי למחרת לבדוק במה מדובר ועל מה כביכול אני חייבת ולמה לא פנו אלי לפני ,איך כאשר כבר פתחו נגדי תהליכים הם ידעו תכתובת החדשה ולפני כן לא ידעו? משרד עורך דין אמר לי שהם שכרו חוקר פרטי שמצא את הכתובת החדשה שלי(וזה שקר כי אם אכן זה היה נכון למה הם בתיק הוצאות לוחקר פרטי ולמה לא לקחו חוקר פרטי לפני שפתחו לי תיק?) התקשרתי להוצאה לפועל נאמר לי ששלחו שליח ושנכתב שאני סירבתי ,איך יכולתי לסרב כאשר אני לא מתגוררת בכתובת הישנה? השאלה שלי היא כזאת: האם ההוצאה לפועל יכולים להאשים אותי בזה שעל אחריותי היה להחליף כתובת ושזו בעיה שלי שלא קיבלתי את כל האזהרות לכתובת שבה אני מתגוררת? אני לא סירבתי לכלום ולא קיבלתי כלום לא היה גם ניסיון למסור לקרובי משפחה כי אכן אמא שלי רשומה במשרד הפנים בכתובת החדשה, אציין גם כי חוב אני לא חייבת יש לי קבלות ששילמתי הכל. כבר עבר הזמן שיכולתי להגיש את התנגדותי אבל לא ידעתי על התהליך בכלל ולא יכולתי להגיב לתיק שהם פתחו לי וגם רק חזרתי מחול אחרי שלושה שבועות.

בנוסף חברת ביטוח תובעת אותי ואני לא עשיתי פוליסה איתם ישירות עשיתי פוליסה אצל הסוכן גם הסוכן לא טרח להודיע לי כלום שכביכול קיים חוב, למרות שיש לו מספר טלפון וניתן היה ליצור איתי קשר שלא לדבר על זה שהסוכן ביטוח כנראה התרשל איפשהו עם הפוליסה ולכן הביטוח טוען שיש לי חובות .

יש לי גם שיחות מוקלטות עם סוכן הביטוח מאתמול שאפשר להבין מהם שמשהו שם לא כשורה והוא מסרב למסור לי מידע