body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - הכוונה בנושא חובות בהוצאה לפועל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
28/07/2015 10:57
ג'ני 28/07/2015 10:57
אשמח לייעוץ ראשוני ואולי גם הכוונה לגבי חובות בתיקי הוצאה לפועל.

עם 6 תיקים פתוחים וחוב של 35,650 מעודכן ליולי 2015 קיבלתי טפסים עבור חייב מוגבל באמצעים ולצורך איחוד תיקים, כאשר הוסבר לי שבאיחוד תיקים עליי להפקיד עם הבקשה 3% מסך כל החובות שלי בהוצאה לפועל ואילו בהליך של חייב מוגבל מינימום ההפקדה הוא 150 ש"ח ע"פ היכולת הכלכלית שלי.

לא הבנתי מה ההבדל בין השניים מעבר לסכום ההפקדה הראשונה עם הגשת הבקשה ובמצב כזה של חוב יחסית לא גדול (לעומת כלל התיקים בהוצאה לפועל) איזו דרך עדיפה לי על מנת להגיע למצב שאני משלמת את חובות ההוצל"פ מבלי שזה יגרום לי להחמרה במצב הכלכלי הרעוע ממילא.