body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - מאיזה סכום כדאי ללכת לפשיטת רגל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/08/2015 18:16
ערן 17/08/2015 18:16
שלום לכם

אני הייתי בעלים של עסק עצמאי. יש לי חובות של בערך 150,000 ש"ח לשני בנקים (ועוד כמה ספקים קטנים). העסק נפל. אין לי מקורות הנכסה ואני מחפש עבודה בימים אלה. הבנקים מאיימים עלי בתביעות. קיבלתי מכתבים של עורכי דין. אני בדקה 90 לפני הסתבכות יותר גדולה. השאלה האם לקחת עורך דין וללכת לנסות להגיע להסדר עם הבנקים, למרות שאין לי כרגע גרוש על הנשמה להחזיר להם, או ללכת על פשיטת רגל ולא להכנס בכלל לניסיון להגיע להסדר. איך מחליטים מתי לעבור להליך פשיטת רגל ומתי להסדר בניסיון לסגור את החובות?