body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - שיק שחזר ומיד מעקלים?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
28/12/2015 11:53
שירן 28/12/2015 11:53
בוקר טוב

חזר לי שיק בתאריך 15/11 שמתי לב שהוא חזר רק ב 20/11 ואז כבר הייתי מאושפזת ועברתי ניתוח השתחררתי מבית החולים רק בתאריך 22/12 כל הזמן הזה בעלת החנות דיברה איתי והבינה את המצב...

ביום חמישי היא דיברה איתי 24/12 ואמרתי לה שביום שני אני באה לתת לה כסף, ניתקנו את השיחה בצורה נעימה, אתמול 27/12 התקשרו אלי ממשרד של עורך דין וטענו שהוציאו לי צו עיקול ואם תוך 48 שעות אני לא אשלם את השיק שקפץ ל 1480₪ (היה 800₪) הם מגיעים עם שוטר לעקל.

הגיוני שבמשרד עורך דין לא נותנים צ׳אנס לשלם ומגיעים לעקל? ולמה זה קפץ ככה?
ואיך זה כבר הגיע לעיקול אם ביום חמישי דיברנו וקבענו ליום שני?

ממש מוזר לי...
אשמח לעזרה