body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - בעיה עם עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/01/2016 20:30
יפעת 16/01/2016 20:30
כשרציתי לצאת מהחובות נחתם הסכם ביני ובין עורך דין שהיה אמור לטפל לי בהליכי הוצאה לפועל, הוא ביקש סכום מסויים ואני התחייבתי לשלם והוא התחייב שתוך 48 שעות הוא מסדר לי שלא יהיו הגבלים על חשבון הבנק שלי, זה לא קרה למרות שמסרתי את כל המסמכים הדרושים, ושילמתי לו דמי טיפול חודש בחודשו מאפריל ועד לפני חודשיים כשהחלטתי שאני מפסיקה לשלם לו כיוון שכל הזמן תירץ שזה לוקח עוד זמן, עכשיו הוא מבקש את מלוא הסכום אחרי שכבר הסתדרתי לבד ויצאתי מהחובות...האם מותר לו לדרוש את כל הסכום על עבודה שהבטיח לבצע ולא ביצע?