body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב משכנתא לבנק דיסקונט
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
24/12/2012 13:59
רות 24/12/2012 13:59
בנק דיסקונט תבע אותי ואת הבת שלי על המשכתנתא שאני ובעלי זכרונו לברכה לקחנו בשנת 1989. המשכנתא לא נרשמה בטאבו ולא היה ביטוח חיים על המשכנתא. עקב חובות גדולים ומצוקה כלכלית קשה מכרתי את הבית ולא החזרתי את המשכתנתא.

המשכתי לשלם את המשכנתא עד שהם הגדילו את הסכום מ 370 ש"ח ליותר מ 900 ש"ח. הם רוצים שאשלם כמעט 200000 ש"ח ועוד הכניסו את הבת שלי ואת הערבים לסיפור.

מה אני יכולה לעשות במקרה כזה? איך מתמודדים? האם אני חייבת עורך דין? יש לכם ניסיון מול בנק דיסקונט?