body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - טיפול בשיעבוד הרכב לבנק
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
31/01/2016 14:41
שרון 31/01/2016 14:41
שלום, לפני כמה שנים לקחתי הלוואה מבנק לאומי לקניית רכב, והרכב שועבד לבנק בהתאם. לפני כשנתיים החלטתי לעבור לבנק אחר, סגרתי את ההלוואות ואת החשבון שלי בבנק לאומי, ביקשתי שיודיעו למשרד התחבורה על הסרת השעבוד, הם אישרו, וניתקתי את הקשר שלי איתם. אלא שהם לא הודיעו למשרד התחבורה. פניתי אליהם שוב לאחר מספר חודשים והם התנצלו והבטיחו שיודיעו וכמובן כלום. נכון לעכשיו כתוב לי על רשיון הרכב שהוא משועבד לבנק, למרות שזה לא נכון. מה עושים ?