חוב קטן של 20000 ש"ח בבנק דיסקונט הועבר לטיפול עורך דין של הבנק שהעביר אותו אז ללשכת ההוצאה לפועל כי לא יכולתי לשלם אותו בזמן הנכון בגלל שלא הייתה לי עבודה קבועה ולא הייתה לי הכנסה בכל חודש, אחרי 6 חודשים ואחרי הריבית ואגרות המכתבים ועבודת העורך דין החוב גדל ל-26000 בערך, אני הכנסתי לחשבון שלי במשך ה-6 חודשים האלו בערך 6000, זה לא מופיע בתיק אצל הלשכה ולא אצל העורך דין של הבנק.
אני הייתי אתמול בלשכת ההוצאה לפועל כי מצאתי עבודה קבועה ואוכל להסדיר תשליומים לכסות את החוב, ואמרו לי שם שאפשר לפנות לעו"ד של הבנק והוא יוכל להפחית לי את הריביות ואת הכסף שהכנסתי לחשבון בתקופת ה-6 חודשים שעברו מסכום החוב, אני ישר הלכתי לעורך הדין והוא אמר שאי אפשר להפחית כלום ועליי לשלם את כל סכום החוב שהוא 26000.
חוץ מזה אני הסברתי לעורך דין הזה שלא הייתה לי הכנסה קבועה והבאתי לו מסמכים מהביטוח לאומי שלא עבדתי המון זמן והייתי סטודנט ב-2016/2017 וגם שיש לי עוד חוב לביטוח לאומי, אבל לא עזר לי בשום דבר.
אז מה אפשר לעשות במקרה הזה? החוב שלי עכשיו בחשבון הבנק הוא 16000 גג ואם יש אגרה לעורך דין זה גג 4000 אז למה אני אמור לשלם 26000?