body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חובות פשיטת רגל ואי יכולת לשלם מזונות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/01/2013 11:04
אלפי 29/01/2013 11:04
שלום רב, אני בן 40 גרוש + 2 משלם מזונות כ-5000 ש"ח לחודש עם שכר עד היום 10000 ברוטו נטו 7000 והחל מ 03.02.13 אני מובטל . יש לי תיקים רבים בהוצל"פ ע"ס כולל של כ 500 אלף ש"ח.

עורך דין מטעמי אשר שולם לו שכר ע"י חברים ומכרים שלי הגיש איחוד תיקים אך הרשם הפנה אותנו להליך פשיטת רגל . תשובתנו לרשם שישקול בשנית את איחוד התיקים וזאת מאחר ואין לי את היכולת לשלם לעורך דין שייצג אותי ויעזור לי הרשם זימן אותנו לחקירת יכולת ורק לאחר החקירה יחליט אם ייתן איחוד תיקים תוך כדי שהוא מודיע מראש כי לא ברוו שהוא יענה לדרישת.

בינתיים אחד הנושים התחיל לפעול ולהטיל עיקולים דבר שמותיר אותי בפתח החודש הקרוב ללא אגורה ואי יכולת לשלם מזונות לבנותיי . מן האמור עולה כי הדבר הנכון לעשות זה להגיש פשיטת רגל, האם נכון ? וכמו כן האם עתה שאני מובטל אני זכאי לקבל עזרה מהמדינה כי אין דרך אחרת לעשות כן לבדי אודה לתשובתכם!