body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - גביית צ'ק בלשכת ההוצאה לפועל - שאלות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
19/02/2013 01:00
ניני 19/02/2013 01:00
יש לי מספר שאלות לגבי גביית צ'קים בהוצאה לפועל. השאלה הראשונה והיא היכ חשובה, האם ניתן לפתוח תיק הוצאה לפועל לאדם ללא הגבלת זמן ממועד כתיבת הצ'ק או שיש תוקף מוגבל לפתיחת תיק הגבייה? האם יש דרך לקבל פטור מתשלום אגרה בלשכת הוצאה לפועל כאשר המדובר בצ'ק על סכום מאד גדול, ובעל החוב הוא נתמך של ביטוח לאומי? אם אני לורח עורך דין, האם אפשר להגיע איתו להסדר לגבי תשלום אגרה (אם לא ניתן לקבל פטור מתשלום האגרה) ובתמורה לתת לעורך דין חלק יותר גדול מהסכום שיגבה בהוצאה לפועל? האם ניתן לפתוח תיק הוצאה לפועל לאדם שעובר הליכי פשיטת רגל בזכות צ'ק שלא כובד?