body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - מאיפה אני מתחילה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/02/2013 00:44
ליאת 26/02/2013 00:44
הצטברו לי חובות לשני בנקים של מעל 100,000 ש״ח. מסגרת האשראי בשני החשבונות בחריגה ואני לא עומדת בהחזר הלוואות שאותם 2 בנקים נתנו לי. בקיצור, יש לי חובות שגדלים בקצב מסחרר בגלל ריבית וקנסות של הבנקים על פיגורים בהחזר ההלוואות. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתחיל להתמודד עם החוב וההחזרים. אני מתקשה להמשיך לעבוד כי אין לי כסף לדלק, לטלפון ולחשמל....שלא לדבר על כסף לשכירות. חברים אמרו לי להתעניין בהליך פשיטת רגל אבל המחשבה הזאת מלחיצה. אילו אפשרויות יש לי לצאת מהחובות? איך אני מתחילה לצאת מהבוץ ולפחות לעצור את כדור השלג של החובות?