body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - רשת רהיטי שגם נעלמה!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/04/2013 18:49
שמחה 07/04/2013 18:49
בעלי ואני קנינו חדר ילדים ב-22 אלף ש"ח ברשת רהיטי שגם בחנות שלהם בקניון איי.די דיזיין. שילמנו מראש בשלושה שיקים. שניים כבר נפרעו ומועד ההספקה של חדר הילדים עבר לפני פסח. חשבתי שהם סגורים בגלל חג הפסח ועכשיו התברר לי כי הרשת סגרה את כל החנויות שלה ואין מענה בטלפון של השירות לקוחות. מה אני עושה? רהיטי שגם חייבים לי חדר ילדים יקר מאד בריהוט מלא ולקחו ממני 22 אלף ש"ח!! איך אני מקבלת א הכסף שלי חזרה? ממה שכתוב באינטרנט הרשת נקלעה לחובות כספיים והם לפני פשיטת רגל כנראה - הצילו!!!