body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - בעיה עם שיק בהוצאה לפועל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/04/2013 13:21
יאשין 17/04/2013 13:21
בשנת 2009 חזר שיק ע'ס 270 ש'ח, בינואר 2013 נפתח תיק הוצל'פ ע'ס 1407 ש'ח ( 616 ש'ח עבוק השיק והשאר שכ'ט עו'ד) השאלה היא זו: לא נשלחו מטעם עורך דין של התובע שום מכתבי התראה ודרישה לכיסוי החוב ובנוסף גם נאמר לי בלשכת ההוצאה לפועל כי נמסרה לי התביעה ביד מה שלא קרה מעולם, וגיליתי לאחר דרישה לאמת את חתימתי על המסירה כי החתימה זויפה (בידי העתק צילום).

בדיעבד באם היה מתקבל מכתב התראה או אפילו העתק מהמסירה של ההוצאה לפועל היתי מבקשת להסדיר התשלום ללא פתיחת התיק וכל המשתמע מכך. כרגע מה ביכולתי לעשות בגלל עצם זיוף החתימה "והמסירה שלא נמסרה" בכדי להקטין את החוב.

התובע הוציא עיקול בחשבון בנק, והבנק עיקל את סכום הצק שכרגע בפק'מ. בתודה מראש!