body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - חוב לבנק הפועלים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/05/2013 12:04
טל מ 02/05/2013 12:04
שלום לעורכי הדין בפורום,

לפני שנתיים לקחתי הלוואה בבנק הפועלים בסך 40 אלף ש"ח החזרתי כמעט 20000 אלף ש"ח עקב חופשת לידה שהתארכה וחוסר תזרים מזומנים לחשבון שלי הופסקה ה. הקבע לבנק הפועלים שרציתי להגיע להסדר חודשי הם רצו את כל הפיגורים בבת אחת ולא יכולתי לתת להם את הסכום שביקשו, אני יכולתי לתת כל חודש סכום של 500 שקלים על מנת לסגור את החוב כי אני בלי הכנסה נוספת בבית והמצב לא מרקיע שחקים אז הם הגישו בקשה בהוצל"פ היום החוב עמד על 33000 אלך ש"ח וזה אחרי ששילמתי כמעט חצי מהחוב איך אני פותרת את הבעייה אנה עזרו לי כי לא הייתי רוצה להגיע למצב של פיגורים..