body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - האם זה חוב חדש שיסבך אותי?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/06/2013 09:30
ר.ע 03/06/2013 09:30
הוצא לי צו כינוס לפני כחודש. בסמוך לצו, חסמה לי "סלקום" את השיחות היוצאות, וזאת עד שאסדיר אמצעי תשלום. כל ניסיונותיי להסביר להם שאני פושט רגל ואסור לי להחזיק כרטיס אשראי או חשבון בנק עלו בתוהו. ביקשתי להמשיך לשלם את התשלום החודשי (ע"ס כ-200 ₪) בבנק הדואר, כפי שעשיתי בשנה האחרונה, אך הם אינם מסכימים. אני חייב להם כ-3000 ₪ על ציוד.

מה עושים? אני יכול לעבור לגולן טלקום ולשלם 10 ₪ בחודש, אבל השאלה אם השופט לא יראה את חובי לסלקום כחוב חדש ויבטל לי בשל כך את הליך פשיטת הרגל???
לתשובתך אודה!