body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות


פורום פשיטת רגל

הוספת תגובה ל - התמודדות עם חוב גדול
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/06/2013 10:25
בני 04/06/2013 10:25
שלום שמי בני נשוי פלוס 2אני אתן רקע קצר על עצמי ב2011 פתחתי עסק עם שותף חנות לסלולר במהלך שנה העסק לא הביא מספיק הכנסה לשנינו וכתוצאה מכך התנהלתי בלית ברירה בעזרת הלוואות לכיסוי ההוצאות לפני כחצי שנה עזבתי את העסק ללא כל רווח ממנו ועם הרבה חובות ונכון להיום הגעתי להסדרים לפריסת תשלומים עם כל הגופים הסיבה שאני פונה בגללה היא שלפני כחודש קיבלתי מכתב מעורך דין שמפרט שאני חייב למכללת גון ברייס כ 20000 אלף ש"ח בגין קורס שלמדתי אצלם ולא שילמתי.

העובדות הן שזה היה לפני שלוש שנים ובפועל הייתי בכ- 10 מפגשים בלבד כשהקורס המלא נערך שנה פלוס הטעות שעשיתי היא שעזבתי את הלימודים ללא הודעה בכתב, בלית ברירה בהרגשה של חוסר אונים הגשתי לעו\"ד הצעה לפרוס את התשלום לכ-500 ש"ח בחודש מכיוון שאין באפשרותי להוציא יותר מזה ואפילו זה גבולי מכיוון שיש לי הוצאות רבות מאוד בכל חודש לפני כמה ימים הודיעה לי שסרבו להצעה שלי ושהם ממשיכים בהליכים להוצאה לפועל אני פונה אליכם בחוסר אונים ותסכול כי איני יודע כיצד להתמודד איתם. מה אתם יכולים לייעץ לי לעשות על מנת להתמודד עם המצב הזה?