הלוואתי למכר 8000 ש''ח במזומן, הוא הבטיח שיחזיר את הכסף תוך שבועים, מאז אני רודף אחריו והוא מתנער ממני, האם ניתן להוציא צו מהוצאה לפועל על הלוואה שכזו שאין לה תיעוד?
אם אני נמצאת בעיקולים בחשבון הבנק שלי מכמה תיקים שהגיעו ללשכת הוצאה לפועל ואני רוצה להתחיל ללמוד על חשבון הפיקדון הצבאי. האם אני יכולה עדיין להוציא את הכסף הזה כמובן עם טופס בקשה מהמכללה או שמה שבגלל העיקול לא תינתן לי אפשרות כזו? אשמח לשמוע חוות דעת של עורך דין בנושא. תודה.
אחד האחים שלי בהליך פשיטת רגל, לפני כשנה אימי נפטרה והורישה את הדירה לי ולשני אחי שאחד מהם הוא פגוע נפש, ולכן אימי אמרה שעד יום מותו הוא יוכל להתגורר בדירה, זוהי צוואה שבעל פה, האם הכנ''ר יכול לדרוש מכירה של דירה זו? למרות שכאמור הדירה לא שייכת לנו כל עוד אחי בחיים?
היה לי חשבון בבנק א, שנשארו בו רק ההלוואה. כל חודש הפקדיתי בו כסף. דרך חשבון אחר בבנק אחר, נודע לי על העיקול והוצל"פ בגלל בנק א, התקשרתי לעו"ד שמונה לי. התברר לי שהיה פער בחשבון , בנק שלח מכתבים ונישה לתקשר איתי, לא היתה תגובה ....וזאת התוצאה.
התברר לי גם שבנק שלח כל המכתבים לכתובת של גרושתי, ג ר ו ש ת י. האוייב מספר אחד שלי. עכשיו התגלות זאת נוצרה לי בעיות גדולות. חשבון שלי בלבד. מאיפה יצאה כתובת של גרושתי במערכת - לא יודעה.
מעולם לא גרתי שם. וברור שלא מסרתי אותו. גם נכון לציין שפרטים בבנק א - לא עדכניים. עכשיו אני בחו"ל. אבל יש כתובת לפי משרד הפנים. נכון. אני מבין שאיפהשהוא ניהלתי לא נכון את החשבון וצריך לשלם על זה ,כל המכתבים עם התראות עולות הרבה כסף.אבל גם בנק פעל בדרך רשלנית וצנעת הפרט.
עו"ד שמונה לא חושב שזה חשוב. לפיו בנק פעל נכון. במכתב הסדר ששלח לי באימייל, שם שלי, כתובת של גרושתי ות.ז. אחר לגמרי. וזה אחרי שיחות איתו. ועל הטיפול של עורך דין יש עליי לשלם כ 6000 ש"ח. מה אתם חושבים.
אני חייב כ 130,000 ש''ח, עורך הדין מציע לי לעשות איחוד תיקים, קראתי קצת בפורום ואני רואה שעשרות אנשים מדווחים שהם משלמים כבר שנים רבות, והחוב לא קטן רק גדל בגלל הריביות, שאלתי היא מדוע כדאי לבצע איחוד תיקים אם זה הליך שלא מסתיים לעולם?
אל תעיז ללכת לאיחוד חרטות תהיה משועבד לכל החיים כסף לפח החוב יגדל לך ל מיליון שקל ובסוף תילך להליך פשטר עדיף לך או פשטר או להציע סכום שיקבלו קח עורך דין שיגיע להסדר איתם מאשר איחוד תיקים היה לי חוב של 75 אלף שקל 3 תיקים אחרי 3 שנים הגיע ל280אלף שקל אחרי שכל חודש זרקתי 500 שקל
שלום ליאור אני ואישתי נמצאים בהליך פשיטת רגל כ-4 שנים לפני מספר חודשים אישתי חלתה במחלה קשה ונמצאת בחופשת מחלה בעקבות הטיפולים של אישתי אני רוב הזמן ליד מיטת חוליה ולאחרונה הפסקתי לעבוד עקב מצבי הנפשי ואני חותם אבטלה. בקופת הכנר כ-35000 אלף שח סך החובות שלנו כ-1000000 שח ברצוננו להגיש בקשה לקבלת הפטר בעקבות המצב הבריאותי הקשה - מה הסיכוי שנקבל?
הודיעו לי שביטלו לי את הליך פשיטת הרגל, העורך דין שלי בכלל לא ידע על זה, האם זו רשלנות מצידו? שאלה נוספת הוא כרגע אמר לי שהוא מגיש בקשה לערעור, מה הסיכוי שהערעור יתקבל?.
אני פושט רגל כבר 4 שנים, נותר לי חוב של 100,00 ש''ח ורציתי לדעת כמה ניתן להציע על מנת לקבל הפטר? אני עומד לקבל פיצויים מעבודה בסך 35,000 ש''ח האם ניתן להציע זאת או שהסכום נמוך מידי?
אני נמצאת בתוך הליך פשיטת רגל מזה כשנתיים. לאחרונה אחרי מאבק משפטי ממושך מול חברת הביטוח בגין תאונת דרכים שעברתי לפני כ-14 שנה נפסקו לטובתי פיצויים בגין דמי נזקי גוף, האם חובתי לשלם את כל הכספים שמגיעים לי לטובת קבלת הפטר או שלחלופין זכותי להציע סכום כלשהוא?