שלום רב, ברצוני לדעת כיצד אני יכול להוריד את התשלום החודשי שלי, שכרגע עומד על 800 ש''ח, משכורתי היא 2500 ש''ח ואיני יכול לעמוד בהחזר מה עלי לעשות, והאם יש סיכוי שאקבל הפחתה?
הגשתי לפני שבועיים בקשה לפשיטת רגל, ובנתיים יש לי עיכול על המשכורת האם יש משהו שאני יכול לעשות לבטל את העיקול או לפחות לבטל אותו עד שהיה תשובה מהבקשה לפשיטת רגל?
מאחר ואני גרה אצל הורי כחלק מההליך של פשיטת רגל נתבקשתי להביא פירוט לגבי מצבם הכלכלי של הורי, והם אינם מעוניינים לתת לי, האם יכולים לסרב לי לפשוט רגל בגלל דבר כזה? אני בת 31 והורי אינם אחראים על ההוצאות שלי..
החברה שברשותי פשטה רגל ונעשה פירוק של החברה, ואני רוצה להתייעץ לגבי הביטוח שירד מהחברה והיה על שמי הפרטי, האם אני זכאי לכספי הביטוח הללו? זה הכספים שאמורים להבטיח את עתידי?
שלום רב, אדוני העורך דין, אני נמצא בפשיטת רגל כבר שנה וחצי ולאחרונה נוצר לי חוב בביטוח לאומי האם זה יכול לסכן אותי בהליך? אני משלם את כל התשלומים בזמן מידי חודש.
אני פושט רגל כבר שנתיים ובחצי שנה האחרונה הייתי מובטל, עכשיו קיבלתי הצעת עבודה שבשבילה אני צריך להחזיק רכב, למי עלי לפנות בשביל לקבל אישור לרכוש רכב זול? האם במקרים כאלה מתירים לפושט רגל להחזיק רכב?
שלום
אני מוכרזת פושטת רגל מזה 3 חודשים ויש משפט אני תובעת מלפני שנה וחצי על פיטורין בזמן הריון ממקום העבודה הקודם שלי.
אני לא דווחתי למנהל המיוחד על זה כי לא ידעתי מה יעלה בתביעה וכעת בית משפט מבקש שהמנהל המיוחד יתן אישור להמשך בתיק.
1. האם הכונס יקח לי את הכסף אם אני אזכה?
2. המשפט רק בשלב ההוכחות ויש עוד לפחות שנה עד פסק דין , האם לא אוכל להגיש הפטר עד אז?
3.האם המנהל המיוחד כבר הציע לי הצעה ראשונית להפטר ועכשיו הוא ידע על התביעה הזו האם הוא יבקש יותר ?
אני בהליך פשיטת רגל, ולא ממש עומד בתשלומים.. עכשיו הוריי קיבלו סכום כסף נכבד והחליטו לסייע לי בהגעת הסדר נושים, האם ניתן לקבל הערכה כמה כסף אצתרך לשלם עבור ההסדר פחות או יותר... החוב עומד על 150000 ש''ח
בנובמבר נרשמתי לפסיכומטרי בחברת סמארט דרך המענק שלי מהצבא- 4500 שח. בינואר (חודש תחילת הקורס) החלטתי לבטל את הקורס מסיבות אישיות.
החברה אמרה לי שהם יחייבו אותי ב500 שח ושאר הכסף יחזירו לי עד כ45 יום מיום הביטול. אנחנו כבר תכף באפריל עברו ארבעה חודשים של סיבונים ומריחות. כשאני מתקשרת הם אומרים לי שבנושאים כספיים זה רק דרך מיילים הם לא מןכנים לתת לי מענה טלפוני.
במיילים הכי קל למרוח אותנו. הבנתי שהמון תלמידים מתלוננים עליהם ןגם עשו עליהם כתבה בכלבוטק ובעקבות זה הורידו להם את תו אמון הציבור. אני באמת נואשת אני צריכה את הכסף הזה בשביל הלימודים שלי וזה מעכב לי את הרישום. איימתי עליהם שאני אתבע אותם והם אפילו לא טורחים לענות. אני מפחדת שהם על סף פשיטת רגל ושאני לא אראה את כספי בחזרה. אני רוצה לתבוע אותם. אשמח לקבל עזרה וייעוץ בנושא. תודה.
שלום רב
גרושי עזב לחול ללא שום התראה בשנת 2000 מאז לא שילם מזונות- ואני מפרנסת עד היום את שלושת ילדינו ללא כל עזרה. כיום הילדים בגרו והינם מעל גיל 21 אולם עדיין סמוכים אל שולחני. בעבר פתחתי תיק מזונות בהוצלפ שכיום עומד על מעל 750000 שח .מותר לציין שלא קיבלתי אגורה ממנו. גרושי חזר מחול לפני שנתיים הגיש וקיבל פש"ר היות והיו לו חובות נוספים. בימים אלו הוא מבקש הפטר. אני חוששת שבמסגרת ההפטר יקבל מתנה בכך שימחל לו חוב המזונות. מה עלי לעשות? אבקש עזרה דחופה!
תודה רבה