הגיוני זה כן
מה שצריך לענין אותך ולהיות חשוב לך זה איזה נכסים ואיזה כספים יש לו או שאפשר לתפוס לו
אם הוא משלם כמה מאות שקלים זה כי בית המשפט החליט שאין לו יותר
את יודעת אי אפשר לתלות אדם שחייב כסף, אפשר רק לקחת ממנו כספים, אבל אם אין לו ....
השאלה היחידה היא אם הוא מחביא נכסים ועובד על כולם, אם כין צריך מהר לתפוס אותם דרם ראיות ובקשות מתאימות
אפשר להגיד שנפלה עלי מהשמים הצעת עבודה בתחומי. ההצעה היא הצעה מעולה, משכורת גבוהה ותנאים מצוינים. ה''קאטץ''' העבודה היא בארה''ב.
אני מוכרז כפושט רגל. האם אוכל לקבל את הצעת העבודה ולעבור לארה''ב? הרי כך הסיכוי שאוכל לשלם את חובותי עולה בעשרות מונים... התחום שלי הוא תחום נישה מאוד צר והסיכוי שלי למצוא עבודה בתחום בארץ מאוד נמוך.
זאת בין השאר הסיבה שנקלעתי לחובות ובשנתיים האחרונות עבדתי בתחומים אחרים, משתלמים הרבה פחות כלכלית... מה עושים?
מה הקריטריונים לבחירת עו''ד טוב להליך פש''ר?
כחייב אין לי כסף מיותר לבזבז על טעויות בתהליך... האם אפשר לשאול עו''ד למשל כמה הפטרים השיג ללקוחותיו? איך אפשר לבדוק את זה?
אני בקשר זוגי עם גבר שנמצא בחובות בהוצא הלפועל.אנו רוצים לחיות ביחד. אני גרושה ויש לי בית ורכב על שמי. האם בגלל מצבו אני נמצאת בסיכון?
כרגע הוא גם צבר חוב ולא שילם את השוברים שניתנו לו. האם גם אחרי שישלם את החוב תמיד אהיה בסיכון שמא יעקלו לי את הרכוש? הבנתי שאם אגיש הצהרה על רכושי זה יכול לפגוע בי מאחר ואני בעצם מצהירה שהוא אצלי ואז יש להם כתובת למי לפנות. אודה מאוד על ההכוונה שלכם כי כרגע נאלצתי להפסיק עימו את הקשר עם כל הכאב בדבר. מה עושים במצב כזה?
להגיש הצהרה כל עוד לא באו אליך מעקלים זה באמת מיותר
שאלה קשה
מצד אחד יש רצון בזוגיות מצד שני הזוגיות באה עם פטיש 5 קילו
בעקרון אי אפשר להיפרע ממך על החובות שלו אבל את עלולה לחוות הצקות מצד מעקלים כאשר הם יגלו שהוא גר איתך
לא יודע
בלי לבדוק אני מוכן להמר שמדובר במקרה של רשלנות והזנחה
כאילו הגיעו כל מיני מכתבי התראה ואף אחד לא הגיב
תלוי כמה ההכנס שלו ס"ה אחרי 2000 ש"ח לערך כבר אפשר להתחיל לעקל