body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא שקוע בחובות כבדים על סף קריסה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
שקוע בחובות כבדים על סף קריסה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/08/2013 10:52
גיל 04/08/2013 10:52
שלום רב. לפני שנתיים סגרתי עסק עם חובות. אני מצוי בהליכים משפטיים מול ספקים. כמו כן יש הליך משפטי ביני לבין השותפים שלי. הם הגישו נגדי תביעה.שההשלכות שלה יכולות להיות חמורות עבורי. מצבי הכלכלי קשה ביותר. אני מוגבל בבנק. עובד שבעה ימים בשבוע.הגעתי למצב יאוש. נרדף ומלא פחדים. זקוק להצלה. אבקש להיפגש עם מישהו לספר את כל המצב ולקבל הכוונה או עזרה. מה אני עושה? מה אתם יכולים להמליץ לי לעשות?