body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא עיקול חשבון של פנסיונרית - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
עיקול חשבון של פנסיונרית - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות
 

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/10/2013 19:51
איילת 29/10/2013 19:51
שלום רב,
אמי הזמינה ביצוע עבודת בנייה קטנה מאדם פרטי לפני כ 3 שנים, הוא לא הסכים לקבל חלק מהצ'קים למוטב בלבד בטענה שהוא קונה בהם חומרים לעבודה, אלא שהוא גם לא סיים את העבודה וכשחיפשה אחריו לא נענה לבקשותיה ולאח"מ נעלם. אמי ביטלה חלק מהצ'קים והודיעה לו על כך. למרות זאת הוא העביר את הצ'קים הנותרים לצד ג'.

לאחר 3 שנים אמי קיבלה הודעה מההוצל"פ על עיקולים על החשבון עו"ש וכרטיסי אשראי ואף על רכב שאין ברשותה ועיכוב יציאה מהארץ. המכתבים הגיעו אליה באיחור מכיוון שנשלחו לכתובת ישנה ועבר זמן רב עד שכתובתה הנוכחית נמצאה, אז נגשה להוצל"פ להגיש מכתב התנגדות לתביעה עקב חוסר יכולת ואמצעים.

לאחר כשבוע היא קבלה תשובה שהנושא הועבר לטיפול ביה"מש ובד בבד קבלה הודעת S.M.S מחברת האשראי על עיקול כרטיסי אשראי. מה ניתן לעשות כדי לבטל את העיקול ואת התביעה? אודה לך על תשובה בהקדם מכיוון שאמי נמצאת במצוקה גדולה מאד. בברכה איילת.