body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא דרישת תשלומים וחובות!! - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
דרישת תשלומים וחובות!! - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/10/2013 16:58
קורין 30/10/2013 16:58
הבן שלי בן 27 חתם חוזים עם חברה שמייצגת ניצבים לסרטים וגם למד דרכם בקורסים והכל במחירי מבצע. הוא שילם בהוראת קבע ובכרטיס אשראי. בחוזה היו אותיות קטנות, שנאמר שבמידה ותשלום אחד חוזר, גם אם התשלום יוסדר אחר כך, המבצע מתבטל ונדרש לשלם מחיר מלא. לרוע מזלו כמעט בכל חוזה או קורס חזר לו תשלום, ואחר כך שילם אותו. החברה ללא התרעה העביר את הטיפול למשרד עורכי דין שמהם נתבקשנו לסגור חובות שתפחו ל-40,000 ש"ח.

כאשר נפגשנו איתם, וביקשנו לסגור על פי הסכומים המקוריים לא הסכימו. הבן שלי הוא אב לילד בן ארבע וחצי לא נשוי, גר אצלנו (ההורים שלו) מקבל קצבה מלאה מביטוח לאומי. אני רוצה לציין שלכל הקורסים הוא התפתה להירשם בעקבות פניות מאותה חברה, למרות (ואולי בגלל) שהם יודעים שתשלומים שלו חזרו ושילם אותם אחר כך. פשוט מצאו פתי, ואכן כך הוא. מאוד מקווה שתוכלו לייעץ מה אנחנו יכולים לעשות.