body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב שתפח, צריכה עזרה דחופה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב שתפח, צריכה עזרה דחופה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/11/2013 11:22
כרמלה 09/11/2013 11:22
לפני שלוש שנים לקחתי הלוואת סטודנטים ולא עמדתי בהחזרים. עכשיו אני מעבירה מידי חודש תשלום בשביל לסגור את החוב ולהפתעתי פתאום גיליתי שהחוב הראשוני שהיה הכפיל עצמו. ועכשיו עלי לשלם 60,000 במקום 30,000 מה עלי לעשות, זה לא נשמע לי הגיוני החזרתי כבר 24,000 שזה כמעט החוב הראשוני במלואו ועכשיו אני מגלה שיש לי עוד 56,000 ש''ח שעלי לשלם, אודה על עזרתכם