body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב מפני שנים - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב מפני שנים - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/02/2014 11:48
יותם כ 02/02/2014 11:48
קיבלתי הודעה מהוצאה לפועל, המכתב הרשום הגיע לבית הורי ופתאום אני מגלה שיש לי תיק בהוצאה לפועל מלפני 15 שנה שמעולם לא ידעתי עליו, כל הסכום של החוב הוא 450 שקל, שצבר ריביות מטורפות והגיע עכשיו לכמה 4200 ש''ח. איך אני יכול להילחם בזה, זה פשוט לא הגיוני שאשלם יותר מ3000 ש''ח ריבית על חוב שמעולם לא הגיע אלי התראה לגביו ולא ידעתי על קיומו..