body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא שלוםםם - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
שלוםםם - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
שלוםםם 23/02/2014
23/02/2014 13:48
רני 23/02/2014 13:48
אני בן 30 עם חובות של 250 אלף לבנקים ןיזה הכול התחיל מהלוואה קטנה משכורת נמוכה ואז לקחתי מכל מיני בנקים להחזיר והיום הגעתי למצב שאני לא מחזיר כי אין לי אני עדיין מחפש עבודה וגם אם אני יעבוד שכר של 5000 מה שמשלמים היום לא יספיק לזה אני בינתיים מקבל הבטחת הכנסה אחרי שקיבלתי דמי אבטלה אין לי רכוש לא נכסים לא רכב לא חסכונות אין לי כלום מה אתה מציע לעשות?או מה יכולים לקחת אם אין מה לקחת ?