body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא התנהלות כונס הנכסים במכירת דירה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
התנהלות כונס הנכסים במכירת דירה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/04/2014 11:14
ציון 30/04/2014 11:14
שלום רב.

כונס נכסים מכר את הדירה שלי דרך בית המשפט הכסף נשאר אצל הכונס כ- 8 חודשים עד שהסתיימו הליכי הכינוס כונס הנכסים רוצה להעביר לי את הכסף ללא ריבית והצמדה. האם זה תקין?

בנוסף הרוכשים קנו את הדירה AS IS כאשר הדירה הייתה במצב לא טוב והתחייבו בהסכם המכר כי בדקו את הדירה וכן הביאו אנשי מקצוע מטעמם ואין להם שום טענה והם קונים אותה במצבה הפיסי AS IS.

כמו כן התחייבו הרוכשים כי יישאו בכל אגרה שתחול על הנכס השאלות: כונס הנכסים שיפץ את כל מערכת החשמל של הדירה בסך של 7900 ש"ח על חשבוני האם זה תקין?

כונס הנכסים הזמין בדיקה של חברת חשמל לאחר שיפוץ החשמל בסך של 562 ₪ על חשבוני. האם זה תקין? כונס הנכסים חייב אותי בתשלום אגרה בעבור רישום הערת אזהרה בטאבו בסכום של 159 ₪ . האם זה תקין?