body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב ארנונה בעירייה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב ארנונה בעירייה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/05/2014 01:41
רן 11/05/2014 01:41
לפני ארבע שנים התגוררתי ברמת גן למשך שנה שבסיומה הה לי חוב ארונונה, שילמתי את רובו ונשאר סכום של 500 ש''ח שפשוט שכחתי ממנו, מאז עברתי להתגורר בירושלים ושיניתי את כתובתי במשרד הפנים, עכשיו כעבור ארבע שנים פתאום אני מקבל מכתב התראה בו יש תתשלום נוסף של 1000 ש''ח על שכר טרחה, האם אני יכול לדרוש שיבטלו את ההוצאה הזו, הרי יכלו להשיג אותי כל הזמן הזה לא התחבאתי ובאמת ובתום לב שכחתי מהחוב...