body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא חוב לחברת סלקום - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
חוב לחברת סלקום - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/09/2014 07:57
מריה 04/09/2014 07:57
שלום רב ותודה מראש,

קוראים לי מריה והסיפור שלי מתחיל בשנת 2011 אז פתחתי בשיתוף עם בן זוגי דאז מנוי סלקום, על המנוי שנינו חתמנו משום שחשבונו באותה תקופה היה מעוקל והפקיד התעקש שאם אני משלמת על החשבונות אז אני חייבת להיות רשומה בחוזה.

לפני שנתיים נפרדנו וביקשתי מהאקס שחתום איתי בסלקום ללכת לסלקום ולתת אמצעי תשלום שלו במקום שלי שכן אני כבר בתקופה זו הייתי מנוייה של חברת פלאפון והקו שלי בסלקום בוטל, אני האמנתי שבהעברת אמצעי התשלום על שמו אני מסיימת את הרומן שלי איתו ועם סלקום אך מסתבר שטעיתי.

לפני חודש התקשרו אליי מסלקום ויידעו אותי שכבעלת החשבון נצברו בו 13 אלף שקלים של חוב (כשאני שלטתי בחשבון לא היה אף לא שקל חוב) ושצריך להגיע להסדר שלפני העברה למחלקה משפטית לגבייה, וכך עשה האקס שלי ואז הלכנו לסלקום וביקשנו למחוק את שמי מהחשבון אך אלו סירבו.

משהם סירבו ביררתי את החוב ומסתבר שהחוב הוא על חמישה מכשירי סלולר שנקנו מסלקום. בינתיים אפילו בתשלום הראשון של ההסדר האקס שלי לא עמד ולא שילם ואני לא יודעת מה לעשות. אז שאלותיי הם בעצם כאלו:

1) מה האחריות שלי מול החוב ועד כמה אני פתוחה מול סלקום לתביעות?
2) האם סלקום רשאים לא ליידעה אותי שבחשבון שמבחינתם אני בעליו נרכשו מספר גדול ומעלה חשד של מכשירים אך ברגע שיש חוב מחליטים שפה כן המקום לידעה אותי ולראות בי אחראית ?