body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא מחפש עורך דין לגבייה נטו דחוף זה הבעיה - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
מחפש עורך דין לגבייה נטו דחוף זה הבעיה - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/09/2014 19:11
חיים 08/09/2014 19:11
בנאדם חייב לי 350 אלף שקל זה הלוואה שהבאתי כי ריחמתי עליו ואני סמכתי עליו אמר לי יש לי בעיות פה שם קיצר אחרי שראיתי שהוא לא מחזיר לי התחלתי לחוקר תעינין והתברר שהכול שקררררררררררררררררר כל זה בשביל הנאות שלו וכל יומים עם בחורה אחרת בחול עכשיו יש לי רק מסמך שמתעד שהבאתי והוא חתום מה אני עושה אלוהים יעזור לי