body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא פשיטת רגל או איחוד תיקים בהוצלפ - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
פשיטת רגל או איחוד תיקים בהוצלפ - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/10/2014 10:35
עדי 07/10/2014 10:35
שלום עו"ד קומבליס

תודה שטתה מאפשר לקבל יעוץ בפורום - זה מעולה. רציתי לשאול ברשותך: יש לי חובות ב-2 לשכות הוצאה לפועל. קשה לי מאד להחזיר אותם. רציתי לדעת מה אתה ממליץ לעשות ואיך מחליטים האם ללכת על הליך פשיטת רגל או לעשות איחוד תיקים בהוצל"פ. האם זה תלוי בגובה החובות? בהכנסות שלי? מה ההשלכות של בחירה בכל אחת מהדרכים האלה? סך החובות שלי נכון להיום בסביבות 200,000 ש"ח.

אני אודה לך אם תסביר לי מה לעשות ומה עדיף במצב שלי.