body{-webkit-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-moz-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;-ms-animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both;animation:-amp-start 8s steps(1,end) 0s 1 normal both}@-webkit-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-moz-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-ms-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@-o-keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}@keyframes -amp-start{from{visibility:hidden}to{visibility:visible}}
פורום פשיטת רגל - מידע וסיוע לאזרח בנושא הבנק טעה ואני אשלם? - הכנסו לפורום בהנהלת עורך הדין ג'קי בובליל...
הבנק טעה ואני אשלם? - פורום פשיטת רגל בהנהלת עו''ד ג'קי בובליל

חייגו לשיחה אישית: 072-334-1001ייעוץ ראשוני חינם ללא התחייבות

פורום פשיטת רגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/04/2015 17:41
לנה 29/04/2015 17:41
במידה והבנק הכניס לחשבון הבנק סכום כסף , והחלק מן הכסף נבלע, וחלק אחר הלך לחיסכון. ( יש לציין שחשבנו שנפתחה לנו אחת מקרנות ההשתלמות) , ולאחר 3 שבועות , התקשרה נציגה מהבנק ואמרה שזו הייתה טעות והם דורשים את הכסף חזרה. ובמידה ולא נסכים יעבור הנושא לטיפול עורך הדין של הבנק (משמע יתבעו). מה שנבלע אין לי אפשרות להחזיר. והחצופה מהבנק אומרת שאם אין לנו אפשרות להחזיר שניקח הלוואה.
בקיצור , האם זה חוקי לעשות כך?, ומה ניתן לעשות ?